thinking internet
support: support@impera.se / +46 19 5000 124 växel: +46 19 5000 120 Radfraga oss Boka workshop Vi ringer dig
FRÅGA EN WEBBSTRATEG
Undrar du hur ni kan komma längre med hjälp av smart webbkommunikation? Rådfråga någon av våra erfarna webbstrateger:
Peter Persson
070-795 71 31
peter.persson@impera.se

 
Ring upp mig
Namn
Företag
BOKA WORKSHOP
Vill du snabbt få värdefull input och kreativa idéer för en framgångsrik närvaro på nätet? Boka en workshop med någon av våra webbstrateger.
Namn
Företag
E-postadress
Telefon
Önskad dag
Vi debiterar 1.200 kr/h för workshopens genomförande plus tidsåtgång för eventuella förberedelser.

VI RINGER NÄR DET PASSAR DIG
Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.
Dag
Tid
Namn
Telefonnummer
Företag

Plattformar

Det finns ingen plattform som är bäst i alla situationer. Impera erbjuder flera olika plattformar för att varje enskilt uppdrag och fall ska bli så bra som möjligt. Alla plattformar har sina fördelar - tillsammans hittar vi den som passar dig bäst.

Drupal

Drupal är ett populärt och etablerat innehållshanteringssystem som passar bra för större webbplatser med flera administratörer. Drupal är en plattform där olika moduler pluggas in och kombineras. Effekten blir ett CMS, skräddarsytt efter just dina behov. Drupal har många användare och därför produceras hela tiden nya moduler, färdiga att kopplas som en ny funktion. Fokus läggs på användar- och utvecklarcommunity, samarbete och modultänk, vilket gör Drupal till en effektiv plattform.

Wordpress

Wordpress är en open source-plattform som fyller många olika behov. Allt började med ett bloggsystem, som med tiden har utvecklats till ett fullskaligt, modernt och flexibelt publiceringssystem. I takt med den fortsatta utvecklingen kommer hela tiden nya tilläggsprogram och pluggar som ger fler funktioner. En stor användarbas, hög utveckling av plug-ins och möjlighet till att kombinera exempelvis e-handel, publicering och blogg i samma system är några av fördelarna med Wordpress.

Umbraco

Umbraco är en populär open source-plattform med många användare. Plattformen skapas utifrån olika mallar och har många funktioner för olika nivåer av publicering. Passar de flesta siter och innebär total frihet när det kommer till design och funktionalitet.

Sitevision

SiteVision är en plattform för portalintegration och webbpublicering som kombinerar användarvänlighet och avancerad funktionalitet. Plattformen är uppbyggd på färdiga moduler och funktioner som anpassas och byggs samman till en webbplats. SiteVision passar för såväl stora som mindre webbplatser.

Magento

Magento är ett modernt e-handelssystem utvecklat med open source. Plattformen används av många e-handelsbutiker och därför finns en mängd färdiga moduler och funktioner att installera. Magento kännetecknas av funktionalitet och kan enkelt anpassas för en bättre shoppingupplevelse för kunden.

Impera White Papers
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
FYLL I DINA PERSONUPPGIFTERVAD SÄGS OM IMPERA
"Varje möte öppnar nya världar"

Utvecklingsmötena med Impera är både spännande och inspirerande. Det är perfekt för oss med en leverantör som både förstår oss i nuet och som kan ge så mycket utvecklingsmöjligheter.

Jenny-Ann Höij, Koordinator Grazette och Private Brand
"På två hjul i kurvorna, och fortfarande med kontroll"

Olink är bioteknikföretaget som bryter ny mark och utvecklar världsunika produkter inom proteindetektion. Tillväxten är hög, produktförsäljningen har fördubblats varje år. Det höga tempot ställer höga krav även på våra leverantörer. När en uppgift ska lösas måste det ske snabbt och enkelt. Impera har svarat upp bra i dessa avseenden och arbetssättet känns lovande inför framtiden.

Charlotta Göransson, Marknadschef Olink Bioscience
"En riktigt bra app på bara 6 veckor"

Ganska sent på våren 2011 bestämde vi oss för att satsa på en mobilapp som skulle underlätta upplevelser längs Göta Kanal. Tiden var knapp innan sommarsäsongen drog igång, och med tanke på att både koncept och teknik för att ta fram mobilappar är så nytt så krävde projektet mycket av både oss och Impera för att bli klart i tid. Vi klarade det galant!

Anna Meyer, Marknadschef AB Göta kanalbolag
"Jag gillar projektledarnas lösningsfokus"

Att utveckla en destinationsportal som www.upplev.norrkoping.se innebär att kommunicera med flera målgrupper, samordna många aktörer och integrera mot flera olika system. I denna komplexa tillvaro uppskattar jag verkligen Imperas projektledares förmåga att förstå våra problem och önskemål, och att därifrån hitta lämpliga lösningar.

Sofia Fäldt, Webbansvarig Upplev Norrköping
"Inte en vanlig webbyrå"

Som strateg och projektledare på PR-byrå har jag arbetat mot många webbyråer genom åren. Styrkan med Impera är att man kombinerar tekniskt kunnande och kreativitet kring kommunikationen. Det gör det enkelt för oss att arbeta tillsammans och leder till totalt sett bättre resultat.

Anders Ekhammar, Partner/PR-konsult Perspective Communication
Gasell 2008 Gasell 2009 Gasell 2010
>Impera Kommunikation AB har tilldelats Soliditets rating AA

Impera Kommunikation AB har tilldelats Soliditets rating AA, betyget innebär att företaget idag överträffar 92% av sin bransch inom områden som långsiktighet, trygghet och skötsamhet. Vill man göra säkra affärer så garanterar vi att Impera Kommunikation AB är ett av de absolut bästa valen, både för dig som kund och för dig som leverantör.

- Bisnode Kredit (F.D AAA Soliditet AB)

VÅRA VÄNNER

Rädda barnen Baguncaco Active Europe